Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

«Είναι ακριβώς η ελευθερία του λόγου»: Εκατοντάδες διαδηλωτές χωρίς μάσκα στην Φλόριντα

 Εκατοντάδες διαδηλωτές ανέλαβαν το Σάββατο της AIA και της λεωφόρου Las Olas για τον Μάρτιο χωρίς χιλιάδες μάσκες.



Η εκδήλωση διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση μάσκας προσώπου ένα χρόνο αφότου κατέστησαν υποχρεωτικές στο Broward County.

Πολλοί διαδηλωτές έφεραν αμερικανικές σημαίες και σημαίες του Τραμπ 2020

Σε ένα σημείο, η διαμαρτυρία μετακόμισε από την παραλία και έγινε πορεία προς την Α1Α.

Πολλοί διαδηλωτές λένε ότι δεν πιστεύουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ή δεν εμπιστεύονται την επιστήμη που αναφέρει ότι η χρήση καλυμμάτων προσώπου μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να πιάσει το COVID-19.

«Είναι απλώς ελευθερία λόγου», δήλωσε ο διαμαρτυρόμενος Francis Ferrer. «Απλώς εκφράζουμε τη διαφωνία μας με αυτό που είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε σε πολλά μέρη και είναι λάθος. Είναι λάθος."

«Χωρίς μάσκες», είπε η διαδηλώτρια Σάντρα Τσέις. «Δεν λειτουργούν και όλοι γνωρίζουν ότι δεν λειτουργούν. Έφτασε η ώρα τους και απλά προσπαθούν να κλειδώσουν τους ανθρώπους. Είναι όλα πολιτικά. "

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να πει κανείς ότι πρέπει να φορά μάσκες γιατί όχι, που διακόπτει την παροχή οξυγόνου σας και επηρεάζει πραγματικά την υγεία σας», δήλωσε ο Μάρνι, διαδηλωτής.

«Όλοι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε για τον εαυτό μας τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μας όσον αφορά την αναπνοή και τέτοια και τι βάζουμε μέσα στο σώμα μας»

Αρκετοί εμπειρογνώμονες υγείας και επιστήμονες έχουν πει ότι η χρήση καλυμμάτων προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην προστασία κάποιου από το COVID-19.

Το CDC έχει από καιρό συμβουλέψει τους ανθρώπους να φορούν μάσκες επειδή βοηθούν στην αποτροπή της διάδοσης των κορωνών από άτομα που έχουν μολυνθεί - είτε το γνωρίζουν είτε όχι.

Το CDC είπε επίσης ότι οι μάσκες μπορούν επίσης να προστατεύσουν τους χρήστες που δεν έχουν μολυνθεί, αν και σε μικρότερο βαθμό.



Το πρακτορείο αναφέρθηκε σε μια μελέτη που διεξήχθη από Ιάπωνες ερευνητές που διαπίστωσαν ότι οι μάσκες μπλοκάρουν περίπου το 60% της ποσότητας του ιού που προέρχεται από μολυσμένο άτομο. Όταν ένα μη μολυσμένο άτομο που φορά μάσκα βρίσκεται κοντά σε ένα μολυσμένο άτομο που δεν το φοράει, η ποσότητα του ιού που εισπνεύστηκε από το μη μολυσμένο άτομο μειώθηκε έως και 50%.

nbcmiami.com


Powered By BloggerTips.gr