Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Άμεση διερεύνηση σκανδάλου εμβολίων


 Ενώ η χώρα μας συγκλονίζεται ακόμη από το Βίντεο του Αλ Τζαζίρα που αποκάλυψε μέρος της πολιτικής σαθρότητας που μαστίζει τον τόπο μας…ένα ακόμη ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ εκκολάπτεται στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Επίτροπο για θέματα Υγείας της Ε.Ε Στέλλα Κυριακίδου.

Αυτό το Σκάνδαλο όταν θα αποκαλυφθεί σε ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ θα είναι ακόμη ένα καρφί στην ήδη λαβωμένη αξιοπιστία της χώρας μας η οποία για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τα «ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ» θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια των Ευρωπαίων Εταίρων μας την ώρα μάλιστα που ζητούμε κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας. Η αποδόμηση της Στέλλας Κυριακίδου ξεκίνησε εδώ και μήνες δηλαδή από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η Γερμανική Εφημερίδα Bild την χαρακτήρισε παντελώς «ανίκανη» για τη θέση αυτή την οποία πήρε μόνο χάρη των γνωριμιών και του ονόματος της οικογένειας της.

Στις 27 Απριλίου στον Ουγγρικό Τύπο εμφανίστηκε ένα βίντεο και αρθρογραφία στην οποία γίνεται λόγος για Χρηματισμό της Στέλλας Κυριακίδου από εταιρείες εμβολίων με το ποσό των 4 εκ ευρώ. Ένα ποσό το οποίο κατατέθηκε σε Κυπριακή Τράπεζα σε οικογενειακό λογαριασμό της κ. Κυριακιδου με την μορφή δανείου(!!!) … χωρίς καμία απολύτως εγγύηση (για ένα τέτοιο υπέρογκο ποσόν) και χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία δυνατότητα αποπληρωμής του με βάση τα εισοδήματα της κ. Κυριακίδου. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι ο Κυπριακός Τύπος μιλά για κάποιου είδους «παθητική δωροδοκία» και ότι γίνονται κάποιου είδους έρευνες για το θέμα κάτι που δεν έχω διαπιστώσει παρόλη την ενδελεχή έρευνα που έκανα πριν κάνω αυτή την παρέμβαση.

Ίσως να γίνεται κάποια διερεύνηση από την Ελεγκτική Υπηρεσία (;) το αναφέρω όμως με κάθε επιφύλαξη.Η Δωροδοκία αφορούσε σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «καθυστερημένες και διεφθαρμένες συμβάσεις» εμβολίων. Από το δημοσίευμα «φωτογραφίζεται» η συμφωνία με την Εταιρεία AstraZeneca η οποία τελικά οδηγήθηκε σε φιάσκο αναγκάζοντας την Ε.Ε να διακόψει τη συνεργασία και να οδηγήσει την εν λόγω εταιρεία στη Δικαιοσύνη για αθέτηση συμφωνιών.  

Το όλο θέμα όμως με την AstraZeneca δεν σταματά εδώ αφού μετά από έρευνα που έχω κάνει έχω διαπιστώσει ότι ο συνεταίρος της Εταιρείας του Υπουργού Υγείας είναι αναμεμειγμένος μέσω άλλης εταιρείας με την εισαγωγή προϊόντων της AstraZeneca!!! Ως έδρα της συγκεκριμένης Εταιρείας έχει δηλωθεί η διεύθυνση Εταιρείας που ανήκει σε μεγαλοκαναλάρχη. Έτσι εξηγείται άλλωστε η μονομανία του Υπουργού Υγείας να πείσει τον κοσμάκη για το συγκεκριμένο εμβόλιο που στο τέλος θα μας το σερβίρουν με τον πρωινό καφέ. Μέσα από αυτή μου την παρέμβαση ζητώ την άμεση εμπλοκή της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την διερεύνηση του όλου θέματος και την απόδοση ευθυνών εκεί και όπου υπάρχουν παρατυπίες.

Ζητώ ταυτόχρονα την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι της θέσεις ισχύος που κατέχουν διασύρουν την χώρα μας και είναι επιζήμιοι για την πατρίδα μας. Φαντάζεστε ποια θα είναι η αντιμετώπιση της Κύπρου εάν αποκαλυφθεί ένα τέτοιο σκάνδαλο την ώρα που εμείς προχωράμε σύμφωνα με τον ΠΤΔ σε «Εκστρατεία Διαφώτισης» για το Κυπριακό; 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποιοι κάνουν λόγο για ανεξήγητη κατάθεση 4 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της Επιτρόπου Υγείας Στέλλας ΚυριακίδηThe Greece News

Μιχάλης Μιχαήλ υποψήφιος βουλευτής Πάφου ΕΛΑΜ 


https://pafoslive.com.cy


Powered By BloggerTips.gr