Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ποιοι κάνουν λόγο για ανεξήγητη κατάθεση 4 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της Επιτρόπου Υγείας Στέλλας Κυριακίδη

 Έχουν δωροδοκήσει οι κατασκευαστές εμβολίων ο Επίτροπος της ΕΕ


Sτον ιστότοπο v4na.com δημοσιεύεται video και ρεπορτάζ που κάνει λόγο για κατάθεση 4 εκατομμυρίων ευρώ στο λογαριασμό της Επιτρόπου Υγείας της Κομισιόν κ. Στέλλας Κυριακίδη.

“Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην ιστορία της ΕΕ εξελίσσεται, δήλωσε ο Μίκλος Ομκολάρ στο βιντεο blog του. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην Επίτροπο Υγείας Στέλλα Κυριακίδη, η οποία υπέγραψε τα ελαττωματικά και καθυστερημένα συμβόλαια προμήθειας εμβολίων της ΕΕ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον κ. Omolnar, 4 εκατομμύρια ευρώ εμφανίστηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της Επιτρόπου Υγείας που κατέχει από κοινού με τον σύζυγό της. Τα μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο έχουν ήδη μεταφέρει την ιδέα της παθητικής δωροδοκίας. Τα χρήματα προστέθηκαν στον οικογενειακό τραπεζικό λογαριασμό του Επιτρόπου μέσω της κρατικής Κυπριακής Συνεταιριστικής Τράπεζας και, προκειμένου να αποτραπεί τυχόν σκάνδαλο, προσπάθησαν να απεικονίσουν το ποσό ως κάποιο είδος δανείου. Ωστόσο, η πολιτικός δεν έχει καμία οικονομική κάλυψη για να πάρει ένα τόσο μεγάλο δάνειο.

Νωρίτερα, το V4NA ρώτησε αν ο Επίτροπος Υγείας είχε υπογράψει χειρότερο συμβόλαιο από αυτό του Ηνωμένου Βασιλείου επίτηδες ή από απόλυτη άγνοια. Στην απάντησή της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αρνήθηκε ότι η ΕΕ είχε μια λιγότερο ευνοϊκή σύμβαση από τη Βρετανία, ούτε αμφισβήτησε ότι η σύμβαση δεν περιείχε εγγυήσεις για την ακριβή παράδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Powered By BloggerTips.gr