Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Σκάνδαλο Καραντίνας: Εδώ έρχεται το κέρδος, οι κλεμμένες παραλίες της Ελλάδας ανοιχτές στις 15 Μαΐου


 ΑΘΗΝΑ - Με σημάδια οι άνθρωποι προσπαθούν ήδη να επιστρέψουν στην κανονική ζωή ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, καθώς η επιεική κλειδαριά αποσύρθηκε περισσότερο, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας της Ελλάδας θα αφήσει τις οργανωμένες παραλίες και τα παραλιακά κλαμπ να ανοίξουν στις 15 Μαΐου - αλλά χωρίς ΜΟΥΣΙΚΗ.

Ενώ το Ελληνικό Σύνταγμα λέει ότι δεν επιτρέπονται ιδιωτικές παραλίες στη χώρα, το μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής στην ακτή της Αθήνας έχει καταληφθεί από ιδιωτικές επιχειρήσεις που επιτρέπεται να λειτουργούν για δεκαετίες παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις από διάφορες κυβερνήσεις να το σταματήσουν.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για τη χρήση δημόσιων παραλιών με τα έσοδα να πηγαίνουν στις τσέπες των «ιδιοκτητών» της παραλίας, οι οποίοι διευθύνουν συνδεδεμένους συλλόγους που προσφέρουν φαγητό και ποτό, συχνά σε μεγάλη τιμή.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας των Καταναλωτών Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ERT ότι οι ισχυρισμοί ότι οι περιορισμοί υγείας που έχουν ήδη αγνοηθεί μαζικά θα ισχύσουν, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης χωρίς καμία λέξη πώς μπορεί να επιβληθεί σε μια παραλία.

Τα μέλη του προσωπικού θα πρέπει να φορούν μάσκες, αλλά αυτός ο κανόνας συχνά αγνοείται ή έχει δει τους εργαζόμενους να τις φορούν κάτω από τη μύτη τους, καθιστώντας αμελητέα την προστασία από τη διάδοση του COVID-19.

Είπε ότι το κραυγαλέα δυνατά μουσικά παραλιακά κλαμπ δεν θα επιτρέπεται επειδή οι πελάτες πρέπει να κλίνουν κοντά ο ένας στον άλλο για να ακούνε ο ένας τον άλλον πάνω από τη συνεχή ρακέτα.

Αυτός ο περιορισμός ισχύει επίσης για μπαρ που επιτρέπεται να ανοίγουν με εξωτερική υπηρεσία μόνο από τις 3 Μαΐου, καθώς η κυβέρνηση θέλει να ξαναρχίσει η οικονομία, ακόμη και όταν το Coronavirus εξακολουθεί να έχει τη χώρα στα χέρια της.


www.thenationalherald.com


Powered By BloggerTips.gr