Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Η αστυνομία και οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν κατά τη διαδήλωση «Kill the Bill» στο κεντρικό Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

 Διαδηλώσεις κατά της αστυνομίας, του εγκλήματος, των ποινών και των δικαστηρίων έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα.


Είκοσι έξι άτομα συνελήφθησαν μετά από συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών σε μια διαδήλωση "Kill the Bill" στο κεντρικό Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν 10 αξιωματικοί.

Τα βλήματα ρίχτηκαν καθώς η αστυνομία έσπρωξε τους διαδηλωτές, και δεκάδες επιπλέον αξιωματικοί μπήκαν για να βοηθήσουν να ξεμπλοκάρουν το δρόμο για ένα φορτηγό McDonald που σηκώθηκε έξω από το κοινοβούλιο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι ο αριθμός των συλλήψεων θα μπορούσε ακόμη να αυξηθεί, με την επιχείρηση να έχει δει 10 αστυνομικούς να υποστούν μη σοβαρούς τραυματισμούς

Ο διοικητής Ade Adelekan, ο οποίος ηγήθηκε της αστυνομικής επιχείρησης, δήλωσε: "Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που αποδείχτηκαν σήμερα στο κεντρικό Λονδίνο το έκαναν ενώ ακολουθούσαν την κοινωνική απόσταση. Συνεργάστηκαν με τους αξιωματικούς μου όταν απαιτήθηκαν και έφυγαν όταν τους ρωτήθηκαν - θα ήθελα να ευχαριστήσω για να το κάνουν.

"Ωστόσο, μια μικρή μειονότητα δεν συμμετείχε παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των αξιωματικών στο έδαφος. Αυτό δεν μας άφησε άλλη επιλογή παρά να προχωρήσουμε σε στάδιο επιβολής και έχουν γίνει συλλήψεις.

"Ήταν μια άλλη δύσκολη μέρα για τους αξιωματικούς που βρίσκονται στο έδαφος και θέλω να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειές τους καθ 'όλη τη διάρκεια του σήμερα.

"Παραμένουμε στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας και έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στον έλεγχο της εξάπλωσης του ιού. Δεν θα επιτρέψουμε στις εγωιστικές ενέργειες ενός μικρού αριθμού ανθρώπων να θέσουν σε κίνδυνο τους Λονδρέζους την πρόοδο".




https://news.sky.com


Powered By BloggerTips.gr