Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Πρωθυπουργός της Λιβύης, ανώτεροι αξιωματούχοι θα επισκεφθούν την Τουρκία


 Ο επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης θα επισκεφθεί τη Τουρκία τη Δευτέρα για συνομιλίες, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Υπηρεσία Anadolu αργά το Σάββατο.

Ο Mohammed Hammude είπε ότι μια αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου με επικεφαλής τον Abdul Hamid Dbeibah θα περιλαμβάνει πέντε αναπληρωτές πρωθυπουργούς και 14 υπουργούς, καθώς και τον πρωθυπουργό του στρατηγού Mohammed Al-Haddad μαζί με άλλους αξιωματούχους.

Ο Hammude είπε ότι η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στην επιστροφή διαφόρων εταίρων στον τομέα των υπηρεσιών, όπως η ενέργεια και η υγεία, καθώς και η επιστροφή των τουρκικών εταιρειών για να συνεχίσουν τις δραστηριότητες που είχαν σταματήσει λόγω της κρίσης στη χώρα.

Επιπλέον, μια δήλωση του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης ανέφερε ότι ο Νμπέιμπα και η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες για να συζητήσουν συμφωνίες μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας και να βελτιώσουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς.

Ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των μελών του Φόρουμ Πολιτικού Διαλόγου της Λιβύης, το οποίο συναντήθηκε στην Ελβετία στις 5 Φεβρουαρίου υπό την ηγεσία του ΟΗΕ, ο Μωάμεθ αλ-Μένφι εξελέγη πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου και ο πρωθυπουργός Αμπντουλ Χαμίντ Νμπίμπα μέχρι τις εκλογές. που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου.


middleeastmonitor.com


Powered By BloggerTips.gr