Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Έκκληση <<ΦΩΤΙΆ

 Μια και ο Μαραθώνας είναι ο τόπος που μεγάλωσα, και έχοντας την δική μου εφημερίδα επί δέκα περίπου χρόνια, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Στον Μαραθώνα ζουν δεκαετίες διάφοροι μετανάστες, και κυρίως Ινδοί, που εργάζονται στα φυτώρια του Δήμου.

Ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα μαζί τους, αντιθέτως διαβιούσαν πάντοτε ειρηνικά με τον ντόπιο πληθυσμό.

Από την στιγμή που η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου άνοιξε τα σύνορα και εισέβαλε όλο το λαθρο ανεξέλεγκτα, πολλοί από τους οποίους είναι και τζιχάντα, αλλά και τούρκοι πράκτορες, ο Μαραθώνας, μετατράπηκε σε μια λαθρόπολη, με τις ευλογίες του πρώην δημάρχου Νέας Μάκρης και ξενοδόχου Βασίλη Τζιλάβη και υιών.

Κάποιοι, θα θυμάστε πως μια τέτοια αποκάλυψη στο ιστολόγιό μου και σε διαδικτυακό χώρο της περιοχής, μου στοίχισε το κατέβασμα από την google του προηγούμενου ιστολογίου μου.

Έχοντας προσωπική άποψη για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ανάμεσα στους λάθρο που φιλοξενούσε με το αζημίωτο φυσικά, υπήρχαν και επικίνδυνα άτομα…

Ως όφειλα, ενημέρωσα τον νυν Δήμαρχο του Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα, σε κατ’ ιδίαν περίπου συνάντηση.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως είχε ήδη προβεί σε καταγγελίες κατά του ξενοδόχου.





Οι ενέργειες “Ομάδας Πολιτών Μαραθώνα”, στις οποίες είχα αναφερθεί στο προηγούμενο ιστολόγιό μου αλλά και στο παρόν, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά, το θέμα παίρνει διάσταση και μέσα από μεγάλες ιστοσελίδες, καθιστά επιτακτική την ανάγκη να αδειάσει από όλους τους λαθροεισβολείς, ο ιστορικός Δήμος του Μαραθώνα, αλλά και να ξεσηκωθεί όλος ο ελληνικός λαός, προκειμένου να φύγουν όλες οι ορδές των λαθροεισβολέων.

Ενημέρωσα δε προς τούτο, κ. Δήμαρχο Μαραθώνα, με δυο email.





Κατόπιν των προαναφερόμενων, και με δεδομένη μια τραγική οικονομική κατάσταση των πολιτών και των επιχειρήσεων λόγω των συνεχώς καραντινών της δικτατορικής κυβέρνησης, επιβάλλεται η άμεση λήψη μέτρων απομάκρυνσης όλων των λαθρο.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΥΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


thesecretrealtruth


Powered By BloggerTips.gr