Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Το απίστευτο διαμέρισμα με την εξωπραγματική θέα που βρίσκεται μέσα στο νερό - Πώς μπορείτε να μείνετε εκεί δωρεάν! (Φωτογραφίες)


Οι λάτρεις της κολύμβησης και των καταδύσεων μόλις είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.
Ειδικά εκείνοι που έχουν ως όνειρο ζωής να κολυμπήσουν στο Great Barrier Reef, τον μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο.

Δυστυχώς, οι υπερτυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν μέσα σε αυτό το φυσικό θαύμα θα είναι λίγοι.

Το Airbnb δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κερδίσουν μια δωρεάν διανυκτέρευση σε αυτό το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, στις 13 - 14 Ιουλίου.

Ο τυχερός νικητής και οι τρεις φιλοξενούμενοί του θα απολαύσουν την άνευ προηγουμένου θέα στον μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο, μέσα από αυτή την κατοικία που βρίσκεται μέσα στο νερό και έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα καθιστικό με καναπέ, σύμφωνα με τη σελίδα του Airbnb.


Η εμπειρία περιλαμβάνει υποβρύχιο κολύμπι, μια περιοδεία στους πανέμορφους ιδιωτικούς κήπους κοραλιών και ένα γεύμα στην παραλία από τον διάσημο σεφ Neil Perry.

Ο διαγωνισμός αυτός του Airbnb συνδέεται με την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας «Finding Dory» τη συνέχεια του «Finding Nemo», η οποία έχει ως βάση της τον ύφαλο.

Για να κερδίσουν τον διαγωνισμό, οι χρήστες πρέπει να υποβάλουν στην Airbnb γιατί πιστεύουν ότι τους αξίζει να μείνουν σε αυτόν τον ύφαλο. Η Airbnb θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης προς και από το διαμέρισμα για του νικητές εκτός συνόρων, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω μερικές λεπτομέρειες από το διαμέρισμα.
πηγη thetoc.gr//via:offsite.com.cy


Powered By BloggerTips.gr