Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Σαρωτικός ο ανασχηματισμός, τηλεφωνήματα στους εντός και εκτός

Σαρωτικός ο ανασχηματισμός, τηλεφωνήματα στους εντός και εκτός
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό, καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έως το απόγευμα θα ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ήδη άρχισαν τα τηλεφωνήματα στους νέους υπουργούς, αλλά και σε όσους δεν θα είναι στη νέα κυβέρνηση.

Ποιοι αποχωρούν

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του νέου σχήματος μένουν οι: Σ.Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος), Αθ.Τσαυτάρης (Αγροτικής Ανάπτυξης), Άδ.Γεωργιάδης (Υγείας), Κ.Χατζηδάκης (Ανάπτυξης),Θ.Καράογλου (Μακεδονίας Θράκης), Κ.Αρβανιτόπουλος και Συμεών Κεδίκογλου (Παιδείας), Πάνος Παναγιωτόπουλος (Πολιτισμού).

Ποιοι μετακινούνται

Aπό το υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται ότι αποχωρεί ο Γ.Μιχελάκης, ο οποίος ενδεχομένως να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο.

Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φαίνεται ότι αποχωρεί οΝ.Δένδιας, το όνομα του οποίου ακούγεται για το υπουργείο Ανάπτυξης.

Γρίφος το ΥΠΟΙΚ

Στο επίκεντρο βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει πρόσωπο - έκπληξη.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ένα πρόσωπο που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του νέου «τσάρου» της οικονομίας είναι ο οικονομολόγος Νίκος Οικονομίδης.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να διαχωριστεί το υπουργείο, σε Οικονομίας και Οικονομικών. Εάν επιλεγεί αυτή η λύση, τότε υπουργός Οικονομικών πιθανότατα θα είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας, που ήδη έχει τον έλεγχο των εσόδων και εξόδων ως αναπληρωτής υπουργός.

Σταθεροί στην κυβέρνηση

Παραμένουν, όπως όλα δείχνουν, ο υπουργός Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, ο υπουργός Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης,Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Υποδομών Μ.Χρυσοχοΐδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΧαράλαμπος Αθανασίου.

Ποιοι μπαίνουν 

Στην κυβέρνηση φαίνεται να μπαίνουν οι Μάκης Βορίδης (πιθανότητα κυβερνητικός εκπρόσωπος) και Ανδρέας Λοβέρδος (πιθανότητα στο Παιδείας), όπως και ο Οδυσσέας Οδ.Κωνσταντινόπουλος (πιθανότατα στο Ανάπτυξης). 
Newsroom ΔΟΛ


Powered By BloggerTips.gr