Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Πολλοί νέοι τίτλοι βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός για το φετινό καλοκαίρι

Πολλοί νέοι τίτλοι βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός για το φετινό καλοκαίρι Ανάμεσα τους «Ο κορσές της Σταχτοπούτας» και η "Νύφη με το ζόρι"
Το 10ο εκδοτικό πρόγραμμα των εκδόσεων Ψυχογιός για φέτος, προγραμματισμένο για την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, έχει να προτείνει στους αναγνώστες, τίτλους ιδανικούς για ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο.
Στην ελληνική λογοτεχνία όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, μεταξύ των νέων κυκλοφοριών, είναι μια ανάλαφρη και διασκεδαστική ιστορία από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 29… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη. Τίτλος του βιβλίου «Ο κορσές της Σταχτοπούτας».

Συνεχίζουμε στο ίδιο ύφος με την Ελένη Δαφνίδη και το νέο της βιβλίο ΜΟΝΑ, ΜΟΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; Πρόκειται για μια χιουμοριστική ιστορία με μεταφυσικές πινελιές και άφθονο γέλιο. Ολοκληρώνουμε την κατηγορία με το μυθιστόρημα ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ της Γεωργίας Δεμίρη, μια ιστορία με συνεχείς ανατροπές για μία νύφη και… πολλούς γαμπρούς!
Στην ξένη λογοτεχνία έρχεται μία ακόμη περιπέτεια με τον αγαπημένο ήρωα χιλιάδων αναγνωστών Κουρτ Βαλάντερ, από τον συγγραφέα-θρύλο Χένινγκ Μάνκελ. Τίτλος του βιβλίου Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤ ΒΑΛΑΝΤΕΡ. Μένοντας στον χώρο του crime – εγκλήματος μυστηρίου, συναντάμε τηνΈμιλι Μπαρ που μας δίνει ένα χιτσκοκικό θρίλερ, με ανατροπές που κόβουν την ανάσα, στο μυθιστόρημά της με τίτλο «Νυχτερινή Ριβιέρα».
Νέο βιβλίο και από τις Εκδόσεις Τουλίπα, η Κόρα Κάρμακ, συγγραφέας της μεγάλης επιτυχίας ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έρχεται με μία νέα ερωτική ιστορία με τίτλο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
Κλείνοντας με την παιδική λογοτεχνία, από τον Ψυχογιό κυκλοφορεί η χιουμοριστική συνέχεια του ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, του γνωστού συγγραφέα Πιτ Τζόνσον. Το ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ διαβάζεται αυτόνομα και θα κάνει τους αναγνώστες να κρατάνε κυριολεκτικά την κοιλιά τους από τα γέλια! Τα βιβλία του Τζόνσον ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ και ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά και έχουν κάνει αμέτρητες ανατυπώσεις.
Το βιβλίο διαβάζεται αυτόνομα και θα κάνει τους αναγνώστες του να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια!
thebest


Powered By BloggerTips.gr