Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Την Ντόρα Μπακογιάννη δεν την κρατάει κανένας (νόμος) απ’ το να μην πάει το Πάσχα στην Κρήτη

 «Εμένα κανένας δεν πρόκειται να με κρατήσει να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη» είπε γελώντας η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Δημήτρη Οικονόμου εάν η ίδια το Πάσχα θα πάει στην Κρήτη.


Στον ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη και  ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου αρχικά εάν η ίδια το Πάσχα θα πάει στην Κρήτη. «Πάσχα θα πάτε στην Κρήτη; Τι λέτε; Θα τα καταφέρουμε το Πάσχα ή είναι νωρίς ακόμα; Πώς το βλέπετε;» της είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Οικονόμου με εκείνη να απαντά γελώντας «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές διευκρίνισαν ότι ρωτάνε και για «τους υπόλοιπους, τον λαό». Τότε, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε ξανά: «Κοιτάξτε, πρώτα ο θεός, ναι. Θα μπορέσουμε να πάμε».


Βέβαια, όταν θεωρείς ότι είσαι νόμιμος ιδιοκτήτης της χώρας, εννοείται ότι κανένα περιοριστικό μέτρο ή νόμος δεν θα σε εμποδίσει να πας να κάνεις Πάσχα όπου και όπως θέλεις.

https://thepresspr


Powered By BloggerTips.gr