Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ



ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, Γαλλία ( ChurchMilitant.com ) - Σε ένα χτύπημα νοκ-άουτ σε χώρες της Ευρώπης και της παγκοσμιοποίησης επιρροή σχετικά με ανάγκασε τους εμβολιασμούς των πολιτών, το Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) ενέκρινε ένα διάταγμα την Τετάρτη την απαγόρευση της υποχρεωτικής COVID-19 εμβολιασμούς .  

Το ψήφισμα 2361 (2021) διατάσσει τις κυβερνήσεις να διασφαλίσουν "ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί , εάν δεν το επιθυμεί."

Το CoE, το οποίο είναι ο κορυφαίος οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το διοικητικό όργανο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έδωσε επίσης εντολή στα κράτη μέλη να «διασφαλίσουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού , λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή όχι θέλει να εμβολιαστεί . "

Όσον αφορά τον εμβολιασμό COVID-19 για παιδιά, ο CoE απαίτησε «να λαμβάνονται δεόντως υπόψη οι επιθυμίες των παιδιών σύμφωνα με την ηλικία και την ωριμότητα τους».

"Όταν δεν μπορεί να δοθεί η συγκατάθεση ενός παιδιού," οι αρχές πρέπει "να διασφαλίσουν ότι η συμφωνία παρέχεται με άλλες μορφές και ότι βασίζεται σε αξιόπιστες και κατάλληλες για την ηλικία πληροφορίες", αναφέρει το ψήφισμα.

Οι κανόνες του Βατικανού αψηφούν τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το Βατικανό κινδυνεύει να παραβιάσει το διάταγμα καθώς κάνει διακρίσεις εναντίον καθολικών δημοσιογράφων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν λόγω αντιρρήσεων συνείδησης για τη λήψη της τριβής COVID-19 που έχει μολυνθεί με άμβλωση ή εναντίον δημοσιογράφων που είναι απρόθυμοι να εμβολιαστούν φοβούνται τις παρενέργειες το πειραματικό τρύπημα.

Το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας έχει καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό δημοσιογράφων που συνοδεύουν τον Πάπα Φραγκίσκο στο ταξίδι του Μαρτίου στο Ιράκ .

"Προκειμένου να συμμετάσχει στο Αποστολικό Ταξίδι του Αγίου Πατέρα Φραγκίσκου στο Ιράκ, είναι απαραίτητο να υποβληθεί στον εμβολιασμό κατά του COVID-19 εντός του κατάλληλου χρόνου", ανακοίνωσε το Βατικανό, το οποίο έχει καθεστώς παρατηρητή στο CoE.

Δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη εμβολίων για την εξάλειψη της πανδημίας. Δεν εμβολιάζετε άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από την ασθένεια.Τιτίβισμα

Ακόμα κι αν οι δημοσιογράφοι εμβολιάζονται , ενδέχεται να «λάβουν θετικό αποτέλεσμα στις προδιαγραφές PCR πριν από την αναχώρηση από τη Ρώμη» και έτσι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο ταξίδι και θα πρέπει να φέρουν το κόστος των κυρώσεων για το ξενοδοχείο στο Ιράκ και το αεροπορικό εισιτήριο ", ανέφερε το γραφείο Τύπου.    

Pfizer Ex-VP: «Τρομακτική» ώθηση

Ο Δρ Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας των φαρμακευτικών προϊόντων της Pfizer, δήλωσε ότι είναι «τρομακτικό ότι απαιτείται μια τέτοια απόφαση».

Επικρίνοντας την προσέγγιση gung-ho της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας της βρετανικής κυβέρνησης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (SAGE), ο Yeadon έγραψε : "Δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη εμβολίων για την εξάλειψη της πανδημίας. Δεν εμβολιάζετε άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από την ασθένεια. "


Ο Yeadon προειδοποίησε κατά του «προγραμματισμού εμβολιασμού εκατομμυρίων κατάλληλων και υγιών ατόμων με εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε ανθρώπους.»

Το ψήφισμα θα αποτελέσει πρόκληση για τις χώρες που εξετάζουν την καθιέρωση "διαβατηρίων ασυλίας" με αποτέλεσμα ένα " απαρτχάιντ εμβολίου ".  

Οι υποστηρικτές του απαρτχάιντ

Η Telegraph της Βρετανίας , μια πρώην συντηρητική εφημερίδα, επέμεινε στη νομοθεσία που να καθιερώνει μια πολιτική «χωρίς τρύπημα, χωρίς δουλειά».

Εάν οι άνθρωποι δεν θέλουν το εμβόλιο, αφήστε τους να καθίσουν στο σπίτι και να μην έχουν μια φυσιολογική ζωή.Τιτίβισμα

"Το κοινοβούλιο θα πρέπει να νομοθετήσει χωρίς τρύπημα, χωρίς δουλειά αυτήν την εβδομάδα - και έτσι όλοι θα γνωρίζουν πού βρίσκονται και μπορούν να αρχίσουν να σχεδιάζουν για το μέλλον", ανέφερε η στήλη την Πέμπτη.

Εικόνα
Παγκόσμιος εμβολιασμός ζήλο Ο Τόνι Μπλερ ζητά διαβατήριο εμβολίου

"Το Κοινοβούλιο θα πρέπει να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο μιας γραμμής αυτήν την εβδομάδα, καθιστώντας σαφές ότι είναι νόμιμο να γίνεται διάκριση λόγω του κατά πόσον ένα άτομο έχει εμβολιαστεί κατά του COVID-19 και ότι δεν θα γίνονται δεκτές αξιώσεις λόγω αθέμιτης απόλυσης", ο αρθρογράφος Μάθιου Λιν ζήτησε.

Η διαμάχη σχετικά με τα υποχρεωτικά τρυπήματα ξέσπασε στη Βρετανία όταν ο πρόεδρος της Pimlico Plumbers, Charlie Mullins, δήλωσε ότι η εταιρεία θα ξαναγράψει όλες τις συμβάσεις των εργαζομένων της αναγκάζοντάς τους να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού.  

"Εάν οι άνθρωποι δεν θέλουν το εμβόλιο , αφήστε τους να καθίσουν στο σπίτι και να μην έχουν μια φυσιολογική ζωή", δήλωσε ο Mullins, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η εταιρεία "δεν έβαλε κανέναν υπό πίεση" για να κάνει το πυροβολισμό.

Αλλά οι δικηγόροι της απασχόλησης προειδοποίησε ότι οι εταιρείες δεν θα μπορούσε να αναγκάσει τους εργαζόμενους να εμβολιαστεί .

Ο διευθύνων σύμβουλος της Thrive Law, Jodie Hill, δήλωσε στο BBC: "Ακόμα κι αν έθεσαν αυτήν την [απαίτηση] σε μια νέα σύμβαση, δεν νομίζω ότι θα ξεφύγουν από αυτό."

Global COVID Pass;

Το Ινστιτούτο Tony Blair για την Παγκόσμια Αλλαγή , μια πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Tony Blair, κάλεσε την κυβέρνηση να "πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη ενός ενιαίου, παγκόσμιου COVID Pass."

Ο Μπλερ, που έχει μετατραπεί σε καθολικισμό, δήλωσε ότι το ψηφιακό διαβατήριο θα πρέπει να περιλαμβάνει αποτελέσματα δοκιμών COVID-19, λεπτομέρειες εμβολιασμών και να είναι σε θέση να παρακολουθεί και να επαληθεύει την «κατάσταση» ενός κοροναϊού ενός ατόμου οπουδήποτε ταξιδεύει στον κόσμο.

Το CoE έχει 47 κράτη μέλη, αλλά διατηρεί επίσης στενούς δεσμούς με πολλά τρίτα κράτη, πέντε από τα οποία έχουν καθεστώς παρατηρητή με τον οργανισμό: την Αγία Έδρα (1970), τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και την Ιαπωνία (1996) και το Μεξικό ( 1999).

Σε ένα κράτος μπορεί να παραχωρηθεί καθεστώς παρατηρητή εάν είναι πρόθυμο να αποδεχθεί τις αρχές της δημοκρατίας. ο κανόνας του νόμου; και την απόλαυση όλων των προσώπων που υπάγονται στη δικαιοδοσία του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες · και αν είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με το CoE.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προωθούν μια αφήγηση υπέρ εμβολίων σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, έχουν αποφύγει να αναφέρουν το ψήφισμα.


churchmilitant.com


Powered By BloggerTips.gr