Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΣΟΚ! Η Ευρώπη μας επιστρέφει ΧΙΛΙΑΔΕΣ "πρόσφυγες"...


Μέχρι το τέλος του 2016,όπως προστάζει η συμφωνία του Δουβλίνου, θα έχουμε... επισκέψεις.
Και για να γίνουμε πιο κατανοητοί, η διάφορες ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν πως αρκετά άντεξαν τους πρόσφυγες και ότι είναι καιρός και η χώρα μας να επωμιστεί λίγο το βάρος, γιατί δεν έχουμε άλλα προβλήματα, αυτά περιμέναμε. Και ούτως ή άλλως έχουμε και χώρο, αφού φτιάχνονται όλο και περισσότερα hot spot. 

Τι άλλο να καταλάβουμε από την σύσταση της Κομισιόν, στην οποία αναφέρεται ότι 
"η Ελλάδα, παρά τη δυσχερή κατάσταση που αντιμετωπίζει, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση του συστήματος ασύλου της από το Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της συνολικής ικανότητας υποδοχής, καθώς και της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας ασύλου, της δημιουργίας ενός πλαισίου για την παροχή δωρεάν νομικής αρωγής και νέων αρχών υποβολής προσφυγών. Ωστόσο, υπάρχει αρκετό περιθώριο προόδου που πρέπει να επιτευχθεί πριν να είναι δυνατή η επανέναρξη των μεταφορών προς την Ελλάδα βάσει του καθεστώτος του Δουβλίνου, μέχρι το τέλος του έτους, όπως είναι ο στόχος".
Στην ουσία δεν πρόκειται για πρόσφυγες αλλά για μετανάστες που οι χώρες απλά θέλουν να ξεφορτωθούν. 
Και που αλλού να τους στείλουν εκτός από την Ελλάδα που τα δέχεται όλα... Σαν καλός μύλος... Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, θα δεχθεί και το νέο κύμα "προσφύγων" που έρχεται εξ Ευρώπας και όχι εξ Ανατολάς και δεν θα είναι τριψήφιος αριθμός αλλά μεγαλύτερος...


Powered By BloggerTips.gr