Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Απίστευτο: Γρονθοκόπησαν στη μέση του δρόμου γυναίκα αστυνομικού στους Αμπελόκηπους - Οι απειλές στον άντρα της

 Πριν την επίθεση στη γυναίκα του στους Αμπελόκηπους, είχαν προηγηθεί απειλές εις βάρος του αστυνομικού


Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στους Αμπελόκηπουςόταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε γυναίκα αστυνομικού, στη μέση του δρόμου. Πριν το τραγικό περιστατικό, είχαν προηγηθεί απειλές και επιθετικές ενέργειες εις βάρος του άντρα της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, η επίθεση καταγράφηκε στις 12:00 το μεσημέρι στην οδό Λάκωνος, όταν δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, εντόπισαν τη γυναίκα ανθυπαστυνόμου που υπηρετεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Με τα ψώνια στο χέρι...

Η γυναίκα επέστρεψε από μίνι μάρκετ και βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της. Ο ένας από τους δράστες φώναξε ότι "αυτή είναι η γυναίκα του αστυνομικού", με τον δεύτερο να κινείται εναντίον της και να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα και τράπηκαν σε φυγή. Τις τελευταίες 10 ημέρες άγνωστοι είχαν πετάξει φεϊγβολάν με συνθήματα στο σπίτι του και είχαν προκαλέσει φθορές στην μοτοσυκλέτα του. Στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχουν αναλάβει τις έρευνες, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχές και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

  thetoc.gr


Powered By BloggerTips.gr