Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ηλεία : Τους λήστεψαν και τους ξυλοκόπησαν

lhsteia
Τραγικές ώρες έζησε ένα ζευγάρι, καθώς εισέβαλαν στο σπίτι του άγνωστοι κακοποιοί, στην ερημική θέση «Ψάθα» στην περιοχή Ανήλιο του Δήμου Ζαχάρως. Οι δράστες τους χτύπησαν με τόσο βίαιο τρόπο, που κατέληξαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά τραύματα.
Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι μεταξύ 6 και 8 το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο 64χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν μαζί με τη 56χρονη σύζυγό του. Ίχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ισχυρίζονται πως βρήκαν ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή την πόρτα. Ενώ το ζευγάρι δεν ξύπνησε, οι κακοποιοί  ξυλοκόπησαν άσχημα και τους δυο πάνω στα κρεβάτια τους, έως να χάσουν τις αισθήσεις τους!
Οι δράστες παραβίασαν ολόκληρο το σπίτι, αλλά τελικά  βρήκαν μόνο 205 ευρώ που είχε εισπράξει λίγες ώρες νωρίτερα η γυναίκα, τα οποία άρπαξαν από το πορτοφόλι της και το έβαλαν στα πόδια. Οι ένοικοι του σπιτιού συνήλθαν μετά από αρκετή ώρα και κάλεσαν την Αστυνομία. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας μέσω ασθενοφόρου, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Ο 64χρονος νοσηλεύεται στην κλινική ΩΡΛ με τραύματα και η 56χρονη στη χειρουργική κλινική με πολλαπλούς μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο.  Πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο το σοκ που υπέστησαν από τον άγριο ξυλοδαρμό τους, ώστε να μην μπορούν να θυμηθούν ακόμη και πόσοι ήταν οι κακοποιοί που τους χτύπησαν!


Powered By BloggerTips.gr