Advertisement

Doctor blogger

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Αποκαλύπτεται η συνωμοτική δράση σε βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή.

karamanlis-960
Η δημοσιοποιηθείσα πρόθεση του ελληνοαμερικανού πράκτορα και στελέχους της Αμερικανικής πρεσβείας, την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή, να καταθέσει για το μεγάλο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών, συμπίπτει χρονικώς με την σημαντική πρόοδο που έχει πραγματοποιήσει στις έρευνές του, ο αρμόδιος 3ος Τακτικός Ανακριτής κ. Φούκας. 


Οι έρευνες αυτές είναι πολύμηνες, έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και προβλέπεται ότι το φθινόπωρο όταν θα έχει ολοκληρωθεί και συμπληρωθεί ο σχετικός φάκελος, θα αποδειχθεί το παιγνίδι υπονόμευσης του τότε πρωθυπουργού με στόχο, τελικώς την..
ανατροπή του.

Τα συμπεράσματα από την δικαστική έρευνα θα πρέπει να αξιολογηθούν σε συνδυασμό και με τις άλλες άσχετες υποθέσεις με τις οποίες επιχειρήθηκε να πληγεί η κυβέρνηση Καραμανλή και προσωπικιώς ο ίδιος, όπως η περίπτωση του Βατοπεδίου, της Ζήμενς και των δομημένων ομολόγων, με κατηγορίες κατά στενών του συνεργατών. Όμως από τις υποθέσεις αυτές τίποτε δεν προέκυψε και αυτοί που «έστησαν» τις κατηγορίες (δηλαδή το ΠΑΣΟΚ) σήμερα συγκυβερνούν, και, μάλιστα «βγαίνουν λάδι» παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ομολογίες και ποινικές κυρώσεις κατά πράσινων στελεχών που δεν αρνήθηκαν τις δοσοληψίες με την γερμανική εταιρία!

Η κυβέρνηση Καραμανλή υπήρξε θύμα σκευωρίας από εγχώρια και ξένα κέντρα, με υποκλοπές και διαρροές στην οποία συμμετείχε και η διάτρητη ΕΥΠ, στελέχη της οποίας διοχέτευαν υλικό από συνομιλίες και επαφές του Κώστα Καραμανλή και προς την Αμερικανική πρεσβεία και προς το ΠΑΣΟΚ!

Έγκυρες πληροφορίες πάντως του "y" αναφέρουν ότι η ολοκλήρωση της υπόθεσης των υποκλοπών από τον κ. Φούκα θα στοιχειοθετήσει πλήρως την συνωμοτική δραστηριότητα που είχε αναπτυχθεί σε βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή, θέτοντας έτσι σοβαρά ερωτηματικά για την εθνική ασφάλεια, μετά μάλιστα και τις αποκαλύψεις ότι και οι Γερμανοί είχαν αναπτύξει δραστηριότητα παρακολούθησης σε βάρος της Ελλάδας.

Πηγή


Powered By BloggerTips.gr